Sari la conținut

Festivalul Toamnei

Festivalul Toamnei a luat naștere din dorința noastră ca, pe lângă cunoștințele pe care le transmitem copiilor despre acest anotimp, să le oferim și experiențe care să le rămână întipărite în suflete. Pe parcursul a două zile, ne-am bucurat de atmosfera de poveste a festivalului și de bogăția de fructe, legume, frunze și culori ale toamnei. Fiecare grupă și-a amenajat câte un stand, unde au fost expuse creațiile la care au lucrat împreună copiii și părinții. Aceștia au dat frâu liber imaginației și pentru a crea un costum din materiale ecologice, specifice anotimpului toamna.
In cea de-a doua zi, copilașii au fost foarte harnici și au ajutat la pregătirea bucatelor. Invitații au avut ocazia să admire standurile și expoziția de lucrări, au luat parte la parada costumelor, s-au bucurat de cântec, dans și voie bună, apoi au savurat preparatele culinare.
Prin intermediul acestui eveniment, am adus un frumos omagiu anotimpului toamna si am scos în evidență faptul că parteneriatul grădiniță-familie-comunitate are un rol esențial în actul educațional.

Etichete: