Sari la conținut

”PlayFest Impulse” în grădinița noastră!

Grădinița „Floare de Colț ” Băile-Herculane are plăcerea de a vă invita la prima ediție a evenimentului național PlayFest, care va avea loc pe data de 31 mai 2024. Acest eveniment se desfășoară în cadrul Inițiativei Educația și Dezvoltarea Timpurie a Copilului în România, derulată de UNICEF în parteneriat cu Centrul Step by Step și cu susținerea Fundației Lego.

PlayFest pune accent pe creșterea coeziunii sociale, dezvoltarea copilului și învățarea prin joc. Este o ocazie unică de a aduce împreună copii, părinți, profesioniști în educația timpurie și membri ai comunității, pentru a celebra și promova importanța educației timpurii.

 

Tema evenimentului de anul acesta o reprezintă ”Orașul meu”. Prin această temă, ne așteptăm ca PlayFest să aibă un impact vizibil asupra tuturor participanților, deoarece educația nu este doar responsabilitatea instituțiilor de învățământ, iar pentru ca procesul educativ să fie unul de calitate, este necesar să colaborăm activ și eficient cu familia și comunitatea, în beneficiul copiilor.

 

Programul evenimentului cuprinde:

  • surprize artistice pregătite de către preșcolarii unității noastre și a unităților partenere : Grădinița cu Program Normal Cornuțel și Școala Gimnazială Domașnea ;
  • vizitarea unui mic muzeu fizic și virtual al orașului Băile-Herculane, amenajat la grădiniță ;
  • expoziție de lucrări, intitulată „Orașul prin ochii copiilor” ;
  • ateliere de lucru pentru participanți;

Suntem mândri că am reușit ca orașul Băile-Herculane să apară pe harta „PlayFest” a României și  vă așteptăm cu drag la grădiniță,  să pășim împreună în lumea jocului și să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri !