Sari la conținut

Copiii de la Grădinița FLOARE DE COLȚ din Băile Herculane dăruiesc din suflet, pentru suflet!

La Grădinița cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ din orașul Băile Herculane a fost inaugurat astăzi TÂRGUL DE CRĂCIUN, manifestare ajunsă în acest an la cea de-a doua ediție, aceasta având și un caracter umanitar, fiind implicați copiii grădiniței, coordonați de către educatoarele lor.

„Campania se numește DĂRUIM DIN SUFLET, PENTRU SUFLET!, iar în cadrul campnaiei participă copiii de la Grădinița FLOARE DE COLȚ, părinții acestora și cadrele didactice. S-au organizat ateliere, am lucrat împreună, copiii au făcut produse hand-made de Crăciun, pe care le vom vinde, iar în urma vânzării acestor produse am selectat 6 familii, cu ajutorul Asistenței sociale, la care se vor duce pachete, să le facem și lor seara de Crăciun magică, așa cum este normal!”, ne-a declarat  Amelia Liana Berejnic – directorul Grădiniței cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ  din Băile Herculane.

La nivelul grădiniței sunt șase grupe de copii pentru care au fost selectate cele șase familii, iar fiecare grupă, însoțită de cadrul didactic, va merge la fiecare familie și vor împărți aceste pachete.  „Prezentarea și vânzarea produselor va avea loc în Parcul Central, unde Primăria ne va pune la dispoziție una dintre căsuțele pregătite pentru Târgul de Crăciun! Așteptăm în Parcul Central toți oamenii care doresc să ne ajute să împlinim visul acestor copilași din grădiniță, de a da un spijin oamenilor aflați în nevoie!”, ne mărturisește Amelia Liana Berejnic.

Căsuța va fi amplasată în Parcul Central în perioada 18-23 decembrie, unde pot fi cumpărate produsele realizate de copiii Grădiniței FLOARE DE COLȚ în cadrul acestei campanii umanitare!

Paul-Sever SMADU

sursa: Radio Resita

Etichete: