Sari la conținut

EUROPA – o mare familie… a copiilor, în Parcul Central al stațiunii Băile Herculane!

Parcul Central al stațiunii Băile Herculane a răsunat astăzi de glasul copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ din orașul de pe Valea Cernei, care au venit în număr mare, supravegheați de cadrele didactice, pentru a sărbători ZIUA EUROPEI! 

Pe o vreme foarte frumoasă, copiii au lergat, au dansat, au cântat și s-au jucat cu baloanele, iar pe un panou au fost expuse desenele realizate de cei mici, simbolizând ziua aniversată astăzi! De asemenea, copiii au învățat ce este Europa și care este semnificația ZILEI EUROPEI, fiind încântați de stegulețele cu steagul Europei și al țărilor membre, pe care cei mici le-au reprezentat și în desenele lor, care au stârnit admirația celor aflați în Parcul Central!

Am venit să sărbătoresc ziua lu’ Europa și eu am făcut lucrare asta, care reprezintă copiii în jurul Europei, care salută Europa!

Mă joc cu stegulețul, pe el e desenată Europa! În parc dansez și ne jucăm cu baloanele!

Eu am desenat doi băieți și o fetiță și ei se bucură pentru că este sărbătoarea Europei! Băile Herculane este în România și în Europa!Player

Amelia BEREJNIC – directorul Grădiniței cu Program Prelungit FLOARE DE COLȚ din Băile Herculane – Europa: Ne-am adunat astăzi aici pentru a serba ZIUA EUROPEI prin activități specifice copilărești! Astfel, copiii dansează, cântă, avem expoziție de picturi, desene și colaje, toate acestea pentru a sărbători astăzi ZIUA EUROPEI!

Doru COȘEI – consilier local Mă bucur pentru că suntem aici în Parcul Central, sărbătorim de 11 ani în România ZIUA EUROPEI, suntem parte a Europei, suntem pro europeni și ne mândrim cu asta! Datorită copiilor care din totdeauna au fost cetățeni ai Uniunii Europene, atmosfera este foarte plăcută, cu stegulețe, cu baloane, ascultăm Imnul Europei și așteptăm să ni se alăture cât mai mulți cetățeni în Parcul Central!

Paul-Sever SMADU

sursa: Radio Resita

Etichete: